Blog om adfærdsvidenskab og konverteringer på web

Online er vi alle curlingbørn

Blog om adfærdsvidenskab og konverteringer på web

Online er vi alle curlingbørn

Vi er curlingbørn når vi er online. Det skal være let, det skal være flot og så skal jeg hurtigt kunne finde det, jeg leder efter.

Derfor skal du huske på Jakob Nielsen ord når du designer hjemmesider. Dine besøgende vil formentlig også bruge det meste af deres tid på andre sider, hvorfor du skal sørge for at følge de fælles retningslinjer.

Måske kender du Kahnemans System 1 & System 2? Hvis du sørger for at tale til System 1 vil det blive meget nemmere for dine brugere at forstå. Du skal følge de gængse normer og ikke lave en gåde til dine brugere.

klar til at tage dit website til det næste niveau?

Lad os tage en snak - første session er gratis.