Blog om adfærdsvidenskab og konverteringer på web

Hvad kan du forvente?

Blog om adfærdsvidenskab og konverteringer på web

Hvad kan du forvente?

Velkommen til Hulemanden Online

Mit navn er Jens Balle og i mere end 20 år har jeg formidlet viden om adfærdsvidenskab. Jeg har holdt foredrag, blogget og udgivet to bøger om emnet.

Salg og kommunikation har været en del af min hverdag i mere end 30 år og jeg har en passion for at gøre det kompleks simpelt. Det vil jeg også prøve her på Balle & CRO når jeg deler viden om, hvordan du kan bruge adfærdsdesign til at øge dine konverteringer på din hjemmeside eller din webshop.

Jeg vil have fokus på mobile sider, da det er der de fleste møder langt de fleste af deres brugere.

klar til at tage dit website til det næste niveau?

Lad os tage en snak - første session er gratis.